Olette varmasti huomanneetkin, että tässä on ollut melko vähän elämää tarinan kirjoittajan taholta. Se johtuu loman pikaisesta loppumisesta mikjä tarkoittaa koulutarvikkeiden ostoa ja muutakin henkistä valmistautumista. Kiitokset kaikille jotka ovat tsempanneet ja kommentoineet apua! Myöskin jatkoa hankaloittaa toinen (kenties tuleva) tarinani. Olen päättänyt panostaa hiukan muuallekkin nettiin, mm. kommentoimaan muita tarinoita, roolipelaamiseen ja radolan foorumiin. Ja YouTubeen. Eli suomeksi videon teko vie paljon aikaani koska pitää kuvata ja siirtää kuvat koneelle ja katsoa videot jne. kun on kaikkea muutakin tekemistä. Kaikki vapaa-aika menee koneella, mikä ei ole kovin kivaa, koska se alkaa tuntua orjalliselta enkä tosiaankaan aio enää pitkittää konevuoroja kun ne ovat jo 24/7. Jatkoa on kuitenkin vielä tulossa, mutta nyt yitän lomailla ja olla ulkona viimeiseen sekuntiin asti.
Mutta muutakin asiaa oli, nimittäin pienimuotoinen ''äänestys''. Olen ajatellut tehdä videon perheestä, jolla teen tätä tarinaa. Musiikkivideon. Ehdotuksia saa laittaa jos haluat löytää Life and Dreamsin myös YouTubesta, en ole nimitäin vielä keksinyt mistä kappaleesta. Sitä saa ''äänestää'' jos tahtoo.
Hyviä jatkoja kuitenkin kaikille, nauttikaa kesästä! Mutta siis 12. päivä alkaa koulu, joten siihen mennessä tuskin on ainakaan tullut jatkoa.


Edit 16.8!
Ilmoittelenpa tässä vain, että uusi tarinani löytyy osoitteesta http://because.vuodatus.net eli täältä!

Edit 17.6!
Ja samalla vähän ilmoitusta siitä, että Life and Dreamsia voi äänestää VaSu-gaalassa Taidokkain tarina-kategoriassa. Linkki on joissain laatikoista tuossa oikeassa reunassa.