Ookkei, kenellä tipahti kiinnostusmittari pohjaan? No mutta ei voi mitään, kysyn, onko tällaiselle idealle kiinnostusta, kun Life and Dreams ''jummaa''. (Kehitin idean autossa puoliunessa kuuden tunnin ajomatkan jälkeen ja Johanna Kurkelaa kuunnellessa, joten kaikki voivat vetää omat johtopäätöksensä, ok?)
Yleistietoa: Tarinan pääosassa olisivat kaksi ihmistä, veljekset, jotka asuvat isoäitinsä luona vanhempien kuoltua. He lähtevät kahden viikon vaellukselle omin päin, ja sanotaanko, että he olisivat 14-16 vuotiaita. Vaelluksella he kuitenkin törmäävät outoon mökkiin ja pätyvät toiseen maailmaan, ja saavat tietoa vanhemmistaan. Tämä tieto kuitenkin on heille varsin järkyttävää.

Se oli siis yleistietoa. (No joo, tästä tulee vähän kliseinen, mutta kukaan ei vedä hernettä nenään, koska on paljon kliseisempiäkin tarinoita olemassa, ok?) En nyt viitsinyt syynätä juonenkäänteitä ja pistää niitä tänne, mitä iloa tarinasta silloin olisi? Ja tämä on siis sims2 tarina, joten pistän kaiken lavastustaitoni peliin. :)

Ja edellistä osaa saa kommentoida myöskin.