No, tämä on teillekkin tylsää, mutta yrittäkää kestää.

Mainitsin siis vähän aikaa sitten tarinan, jota ei ole tulossakaan jo mainitsemieni ongelmien vuoksi. Ajattelin kuitenkin erästä toista tarinaa, jota olen jo monta vuotta suunnitellut.
Ensmmäisenä haluan sanoa Vulkkikselle jotain: Tarina ei ole matkimista omastasi, vaikka se kertoo neljästä luonnonvoimasta ja niiden haltijasta. Miedän maailmassamme elää kolme nuorta, jotka ovat täysin tietämättömiä heitä uhkaavasta vaarasta: Toisesta maailmasta tullut paha yrittää ottaa heidät valtaansa ennen hyvää ja varastaa luonnonvoimat,jotta voisi hallita maailmaansa. Hyvä taistelee edelleen vastaan, ja Valon haliitsija lähettää tyttärensä hakemaan luonnonvoimien hallitsijoita. Tässä vaiheessa varmaan ihmettelette, kuka se neljäs on? Se sitten selviää aikanaan. Näin seikkailu alkaa.
Toivon kuitenkin, ettei Vulkkis pelkää matkimista. Toteutan päätäni, jonka varassa juoni on syntynyt jo monta vuota sitten.

Lisäksi on muuta: Oma elämäni syö paljon aikaa jota voisi käyttää kirjoittamiseen, varsinkin näin juhannuksena/juhannusaattona. Luen Salamavarasa ja pelaan Final Fantasya joka kuluttaa aikaa tuplasti sitä mitä sims, jota en itseasiassa ole vähään aikaan pelannut, mutta ei hätää, en ole lopettamassa. Sanoin jo, että tämä tarina viedään loppuun vaikka läpi harmaan kiven kuulkaas.

Mutta pistetään näiden ikävien asioiden vastapainoksi jotain mukavaa, hiukan ''juonipaljastuksia'':

Photobucket
Mitä Emma selittää?

Photobucket
Anna tukena ja turvana.
Photobucket
Eivät kai tytöt palaa ystäviksi? Kenties

Toivottavasti en tylsistytä teitä jorinoillani, mutta.. Saa kertoa kiinnostaako tarina ja muutenkin, mitä mieltä olette. Onko kuvanlaatu muuten huonontunut vai johtuuko se minun näöstäni?

 

Edit 21.6: Krh... Ahneella on paskanen loppu.
Emma synnytti ja en jaksanut vauvaikää, joten yritin muuttaa lapset taaperoiksi sim modderilla. Onnistuin kadottamaan vaipat, joten odotin kolme päivää, mutta lapset eivät kasvaneet. Tiedän etteivät ne kasvakkaan koska kolmessa päivässä se tapahtuisi, ja yritin siis ihan kaikkea boolpropista(lisää sekoilua peliä pilaamaan) kakkuun. Ei apua.
Eli: Joudun luomaan perheen uudestaan, mutta ei hätää. Ehdin ottaa osan kuvista jo ennen kyseistä sekoilua, ja teen lapset taaperoiksi ja muuten kaikki normaalisti. Kasvonpiirteet saattavat vain vähän muuttua ja sellaista.
Olen todella hyvä sekoittamaan peliäni, enkös vain?
Huom: Kahdessa seuraavassa osassa hahmot ovat edelleen aivan tavallisen näköisiä, koska onnistuin ottamaan kuvat ennen bugia.